Voetbal BSO
De énige BSO in IJsselstein waar je scoort!

OVER ONS

De Voetbal BSO is de enige BSO in IJsselstein gericht op voetbal. Gevestigd op het sportpark van IJFC. De Voetbal BSO is onderdeel van BSO Jungkidz en valt onder de paraplu van Kinderopvang Purkie

De Voetbal BSO is ontstaan vanuit de passie voor voetbal van Arnold (eigenaar BSO Jungkidz). Als geen ander snapt hij dat er kinderen zijn die niets liever doen dan de hele dag tegen een bal trappen. Met dat uitgangspunt begon het plan van de Voetbal BSO. Een BSO waar kinderen na school de hele middag bezig kunnen zijn met hun passie. Onder begeleiding van pedagogisch medewerkers met een sportopleiding en/of een passie voor voetbal. Ze bieden de kinderen diverse voetbal gerelateerde activiteiten aan, waarbij plezier het uitgangspunt is, maar er ook nieuwe technieken worden aangeleerd en partijtjes worden gespeeld. Hierdoor is de Voetbal BSO ook juist leuk voor kinderen die een potje voetbal wel leuk vinden, maar niet gelijk 3 keer in de week bij een vereniging willen spelen. 

Een bijkomend voordeel is, dat als uw kind op de BSO dag voetbaltraining heeft bij VVIJ of IJFC, wij hem of haar daar kunnen brengen en ophalen. Een uitkomst wanneer de training samenvalt met uw werkdag.

De Voetbal BSO is speciaal voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar met een passie voor voetbal of die het gewoon leuk vinden na school lekker te voetballen. Hier kunnen zij zich op maandag tot en met donderdag na school bezig houden met hun grootste hobby. DE TRAINERS bieden de kinderen op speelse wijze een uitdagende voetbalmiddag, waarbij plezier voorop staat. Het niveau varieert van leuke voetbalspelletjes tot technische vaardigheden.