Voetbal BSO
De énige BSO in IJsselstein waar je scoort!

DE TRAINERS

Alle pedagogisch medewerkers van de Voetbal BSO hebben een sportachtergrond, jaren ervaring in de voetballerij gecombineerd met een vakkundige opleiding.

Maak kennis met de trainers van de Voetbal BSO:
Nils van Egmond

Mijzelf wil ik omschrijven als een sportieve jongeman die al vanaf de dag dat ik kan lopen bezig is met voetballen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog dagelijks te vinden met een bal op de voetbalclub.  In het verleden heb ik bij de selectie van VVIJ en IJFC gespeeld. Deze dagen van glorie zijn voorbij en speel nu iedere zondag zaalvoetbal in een vriendenteam.

Verder ben ik dagelijks te vinden in de sportschool waar ik diverse hoge intensiteit trainingen volg als Kickboks, RPM en GRIT.

Door mijn huidige werkervaring en afgeronde opleiding Leisure & Events kent sport- en spelbegeleiding voor mij geen geheimen meer.


Demi Bruins

Mijn naam is Demi Bruins. Ik ben 21 jaar en woon in Culemborg. Ik ben afgestudeerd aan de sportacademie in Den Bosch. Deze opleiding heb ik gevolgd omdat ik altijd een grote passie voor sporten heb gehad! Heel mijn leven lang doe ik al aan verschillende sporten. Turnen, tennis , voetbal en ga zo maar door. Ik ben opgegroeid met voetbal vanwege het feit dat mijn vader hoog heeft gevoetbald. Hierdoor sta ik al vanaf 2 jaar oud al langs de voetbal lijn. Ik ben er door de jaren  achter gekomen dat ik sporten met kinderen het allerleukste vind om te doen omda de kinderen  altijd leergierig zijn en veel plezier beleven bij het sporten. Het verbind kinderen met elkaar en helpt ze samenwerken. Ik maak met veel plezier trainingen voor jong en oud. Voor ieder niveau wat! Iedereen moet zich thuis voelen op de Voetbal BSO. 
Ik speel zelf ook voetbal in dames 1 bij CVV Vriendenschaar! Dit doe ik nu al zoon 5 jaar lang in een leuk en fanatiek team.

Arnold Jungerius

Dit ben ik, Arnold. Als kind trapte ik elke dag tegen een bal. In de achtertuin, op straat, maar ook tegen de schuur van de buurman. Het maakte me allemaal niets uit, als er maar een bal was. Destijds woonde ik eerst in Nieuw Zeeland, daarna Australië. In beide landen mocht ik uitkomen in een provinciale selectieteam (Auckland en Adelaide). Na de verhuizing naar Nederland kwam ik terecht bij VVIJ, waar ik na verloop van tijd meerdere jaren in het eerste elftal gevoetbald hebt. Helaas belemmerde een knieblessure mij om vrijuit van het spelletje te genieten. Maar stoppen? Daar is thuis menig discussie over gevoerd! Ik zit nu een team van “zeer ervaren mensen”, die allemaal net als ik, volop plezier hebben van het spel. Stil zitten kan ik dus niet. Misschien ADHD? Het gekke is, met een bal aan mijn voet heb ik rust! Voetbal is een spel waar ik mijn passie en energie in kwijt kan. Dit is iets wat ik over wil dragen aan de kinderen. Dat is ook een van de redenen dat ik samen met mijn vrouw, de Voetbal BSO heb opgezet. Een BSO met focus op voetbal, voor ALLE kinderen. Niet alleen de kinderen die bij een club zitten. Voetbal maakt alles mogelijk, je voelt je vrij en zit vol adrenaline. Sportiviteit, teamgevoel en plezier zijn zaken waar ik de focus op leg. Ik spring in bij nood en draai af en toe mee. Achter de schermen ben ik echter elke dag bezig om het voor de kinderen leuker te maken. Misschien spreek ik u aan de telefoon of tot ziens bij de Voetbal BSO?!