Voetbal BSO
De énige BSO in IJsselstein waar je scoort!

DE MIDDAG VOETBAL BSO 

Hoe ziet een BSO middag op de Voetbal BSO er uit?

Kinderen worden van school gehaald door DE TRAINERS en de pedagogisch medewerkers van BSO Jungkidz. Ze worden gebracht naar het sportpark van IJFC. Na het ophalen, krijgen de kinderen wat (gezonds) te eten en te drinken. Dit kan variëren in verschillende soorten fruit, groentes en water. Daarna gaan zij zich omkleden in de kleedkamers om vervolgens te verzamelen op het kunstgrasveld van IJFC.

DE TRAINERS van de voetbal BSO hebben een sportopleiding en/of jarenlange ervaring binnen de voetballerij. Zij weten als geen ander wat de kinderen willen doen en kunnen hun middag zo afstemmen op de wensen van de groep. Ze bieden de kinderen op speelse wijze een uitdagende voetbalmiddag, waarbij plezier voorop staat. Het niveau varieert van leuke voetbalspelletjes tot technische vaardigheden. In de middag creëren wij nog een rustmoment om voldoende te drinken en een gezond koekje te eten. 

Als uw kind al lid is van IJFC of VVIJ, en een training heeft op de BSO dag, verzorgen wij de opvang rondom de training van uw kind. DE TRAINERS begeleiden uw kind in de middag naar de training en halen hem/haar na afloop ook weer op. U kunt uw kind tot 18.00 uur ophalen bij de Voetbal BSO.

Bij minder goed weer zal er gewoon buiten getraind worden. Let er dus op dat uw kind wel nat kan worden en daarom een handdoek meeneemt! Bij onverantwoord weer (hagel, onweer, vorst) zullen de kinderen opgevangen worden in de kantine van IJFC en zullen er alternatieve spellen gedaan worden. 

***HIER DE GEKKE FOTO IN DE REGEN**